среда, 25 сентября 2019 г.


   У Вознесенській ЗШ I-III ступенів були проведені заходи, спрямовані на забезпечення захисту прав дитини, дотримання національних, загальнолюдських моральних принципів та традицій, підвищення правової освіти школярів, формування в учнів свідомого ставлення до необхідності поважати норми права та законності.

    Вчитель правознавства підготувала та провела правознавчу абетку «Чи знаєш ти свої права» для учнів 9-10 класів, учні 8 класу брали участь у конференції «Права і свободи громадян – пріоритетні цінності демократії».
Також учні 6-7 класів взяли активну участь у інформаційно-просвітницькому заході «Не заблукайте у лабіринтах закону». Учні 5 класу взяли участь у тематичному діалозі «Права я знаю, а чи виконую свої обов’язки». Для учнів 3-4 класів була проведена година спілкування «Немає прав без обов’язків».
Бібліотекар школи, Сидоренко І.В. презентувала книжкову виставку «Знати закони – бути захищеним».  Активно працювала лекторська група «Правовик», яка складається із старшокласників. Члени лекторської групи ознайомили школярів 3-10 класів з основними статтями Загальної декларації прав людини та Конвенції ООН про права дитини. Особливу увагу лектори звернули на профілактику злочинності в дитячому середовищі. Окрім того, було проведено виставку малюнків та плакатів «Я і мої права».

Комментариев нет:

Отправить комментарий