понедельник, 21 октября 2019 г.



Цього року у Вознесенській ЗШ I-III ступенів ми обираємо Президента учнівського самоврядування "Веселкова країна" для того, щоб кардинально змінити життя школи. Спробувати свої сили і перемогти в передвиборчій гонці виявили бажання Гайдаєнко Максим і Семенюта Станіслав, учні 8 класу, а також Міняйло Поліна, учениця 9 класу та Ромашина Ольга, учениця 10 класу.

19 жовтня 2019 року відбулися дебати кандидатів, які ознайомили колегію виборців із своїми передвиборчими програмами, презентували перспективний план з організації самоврядування на рівні школи. Усі бажаючі могли ставити запитання кожному кандидату щодо бачення ними напрямів розвитку нашого навчального закладу. Потенційні Президенти аргументовано переконували виборців проголосувати саме за них.
Кожен клас в підтримку свого кандидата провів агітаційну роботу, презентував листівки, стіннівки, речівки, щоб переконати присутніх зробити правильний вибір. А понеділок у школі оголошено днем тиші. І всі з нетерпінням чекають на можливість зробити свій усвідомленим вибір.


Комментариев нет:

Отправить комментарий