четверг, 22 апреля 2021 г.

Funny dancing



Для того, щоб провести захід, карантин цьому не завада, спільнота Вознесенської ЗШ I-III ступенів у цьому впевнена. У рамках участі у шкільному тижні активізму «Спільно сильно» активісти нашої школи вирішили реалізувати свій задум організувати і провести «Funny dancing» це рухові активності, які сприяють довголіттю та допомагають долати поганий настрій.

Чому саме у нас виникла ця ідея? А все дуже просто  вже доведено, якщо ритмічно рухатись це сприяє  схудненню та покращенню самопочуття, тому що танці – це рух, а рух  – це життя.

Наша команда розмістила оголошення у соцмережах, шкільному сайті про те, що всі бажаючі можуть спробувати себе у ролі тренера – провести онлайн руханку, яка допоможе зняти нервове напруження, провести час з користю та отримати заряд бадьорості. Хоча часу на підготовку було обмаль, але виявилось багато бажаючих, які поділились своєю бадьорою руханкою.

Сьогодні о 16.00  в Zoom зібралось багато охочих людей, які були не пасивними спостерігачами, а активними учасниками: повторювали ритмічні рухи, своїми оплесками та промовами підтримували тренерів та дарували їм в чаті сердечки, писали підбадьорюючі коментарі: суперово, драйвово, неординарно, захоплююче ось що можна було прочитати. Ніхто не міг всидіти на місці. Позитивні емоції просто зашкалювали. Незалежно від віку та статі учасники почували себе окриленими та натхненними рухаючись під пісні різного жанру.

Час сплив дуже швидко. «Funny dancing» знайшли своїх шанувальників, які залишились із позитивними враженнями від феєрії руханок.

Всі учасники отримали  позитивні емоції та шалений настрій.


Комментариев нет:

Отправить комментарий